Műszakvezetők képzése

Műszakvezetők képzése

A tréning célja a műszakvezetők, csoportvezetők vezetői készségeinek fejlesztése, elsősorban a gyakorlatban. A célt szituációk gyakorlásával kívánjuk beépíteni a hétköznapokba.

Motivációs tréning

Motivációs tréning

Tréningünkön bemutatjuk a belső motivációs eszközöket, bemutatjuk, hogy hogyan és mikor adjunk elismerést. A képzésen gyakorlatok során élik át a résztvevők a különböző motivációs elemek működését.

Vezetői tréning

Vezetői tréning

Kizárólag olyan trénerek tartják vezetői képzéseinket, akik többéves, sikeres vezetői tapasztalattal rendelkeznek, vagy jelenleg is vezetői pozícióban dolgoznak. Így személyes példákkal teszik hitelessé az egész képzést.

Vezetés eltérő kultúrákban

Vezetés eltérő kultúrákban

Programunk segítségével. a külföldi menedzserek megismerhetik, a magyar kulturális sajátosságokat. Az ismeretek birtokában sokkal toleránsabbak lesznek az eltérő kultúrából érkező kollégák, megértik a viselkedés mögött lévő mozgatórugókat.

Projektmenedzsment képzés

Projektmenedzsment képzés

Arra törekszünk, hogy valóban alkalmazható, irreleváns elemeket nem tartalmazó programot nyújtsunk a résztvevőknek. Gyakorlatok során sajátíttatják el az elméletben elhangzottakat.

Kommunikációs tréning

Kommunikációs tréning

Egyik leggyakoribb igény megrendelői oldalról a kommunikációs tréning, amin semmi meglepő nincs, hiszen cégmérettől, beosztástól, feladatkörtől függetlenül ez a felület hálózza be a teljes szervezetet. Az itt jelentkező akadályok közvetlenül hatnak az eredményességre.