Betegségnek minősítették a kiégést

Betegségnek minősítették a kiégést

Hivatalosan is egészségügyi rendellenességnek minősítette a WHO a kiégését. Definíciójuk szerint a “kiégés egy olyan szindróma, melyet krónikus munkahelyi stressz okoz, amit nem kezelnek megfelelően.” Vagyis a kiégés nem egyszerűen a stresszt, hanem a hosszú időn keresztül tapasztalható, folyamatos, kezeletlen nyomást jelenti. “A kiégés hivatali jelenség és nem lehet használni az élet egyéb területein tapasztalható […]

A megfelelő csapatépítő program

A megfelelő csapatépítő program

Egy jól megválasztott csapatépítő tréning, pozitív hatásai hosszú időre feltölti energiával a csapat tagjait. Sokáig beszédtéma lesz, felidézik a kellemes élményeket és alig várják a következő tréninget. Ahhoz, hogy a résztvevők elégedettek legyenek, körültekintően kell eljárnunk a tréning program kiválasztásakor. Milyen szempontok alapján válasszuk ki a legoptimálisabb programot? Több szempontot kell figyelembe vennünk a csapatépítő tréning kiválasztásakor.

Coaching

Coaching

Ez egy személyre szabott képzés, amely az Egyesült Államokból (honnan máshonnan) indult világhódító útjára.

Piaci trendek a tréningpiacon

Piaci trendek a tréningpiacon

Összegzésként elmondható, hogy tréning piac szereplői izgalmas év elé néznek, sok új pici tényezővel szembesülnek, amik várhatóan pozitívan fognak majd jelentkezni a bevételeikben.