Rólunk

Az Atlantis Child Trainer Kft. 2001-ben alakult azzal a céllal, hogy a Magyarországon honos, főként elméleti ismereteket nyújtó képzések helyett hiteles, megélt élményeken alapuló gyakorlati képzéseket nyújtson Megrendelőinek.

A legenda szerint Atlantisban, a tudás jelképe a gyermek volt. A gyermek, aki őszinte rácsodálkozással, nyitottan, befogadóan figyelte a világot és hallgatta a tanításokat. A képzéseink kialakítása során „gyermeki módon”, szeretettel munkálkodtunk, ezért választottuk cégnevünknek ezt a szimbólumot.

A képzéseink kialakítása során „gyermeki módon”, szeretettel munkálkodtunk, ezért választottuk cégnevünknek ezt a szimbólumot. Trénereink nem csak oktatják szakterületüket, hanem jelentős, sikeres gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek. Munkavégzésünk alapja: a problémák gyökereinek feltárása, a legjobb módszer kiválasztása, a képzési anyag cégre, problémára és azon belül személyekre való megírása. Ügyfeleink elsősorban termelő, gyártó cégek, pénzügyi szolgáltatók, az írott és online média, jelentős képviselői.

Képzéseink négy fő területre fókuszálnak:


Vállaljuk a képzésekkel kapcsolatos teljes körű rendezvényszervezés lebonyolítását (szállásfoglalás, étkeztetés, előadói termek lefoglalása, esti szórakoztató programok szervezése). Trénereink számtalan hazai nagyvállalatnál végeztek sikeres projekteket, így több, mint 10 éves tréneri, szervezői gyakorlat van a hátunk mögött.

 

 

Cégünk 2007 óta akkreditált intézményként működik. Nyilvántartási szám: E000471-2014