Vezetői tréningjeink alkalmasak egy-egy, a menedzsment által feltárt akadály, vagy rosszul működő részfunkció (pl. motiváció, problémamegoldás, döntéshozatal, kommunikáció, delegálás, időgazdálkodás, változásmenedzsment stb.) leküzdésére és komplett, átfogó ismeretek adására is.

Vezetői ismeretek tréningünk, akkreditált program!

Középvezetői akadémiánkon már több vállalat vezetőit, vezetői utánpótlását vérteztük fel a vezetői alapismeretekkel.

Létszám: maximum 15 fő/csoport.

Bárhol megtartható, ahol a szükséges technikai feltételek (projektor, flipchart) adottak.

Mit mondanak, a résztvevők miután távoznak?

A vezetői tréningünkön résztvevők visszajelzései alapján tréningjeink legnagyobb erőssége az azonnali, valóban használható ismeret megszerzése. Nemcsak egyszerűen elgondolkodtat, hasznos elméleti tudást adva, hanem gyakorlati „hétfőn kipróbálom”programot ad, cselekvésre késztet. Nagyra értékelik továbbá, hogy trénereink saját élményeikre épülő, életszagú példákon keresztül mutatják be a vezetői feladatokat, és a helyzetgyakorlatokban átélhetők a különböző megoldások.

Milyen különlegesség van az Atlantis Child Trainer vezetői képzéseiben?

Kizárólag olyan trénerek tartják vezetői képzéseinket, akik többéves, sikeres vezetői tapasztalattal rendelkeznek, vagy jelenleg is vezetői pozícióban dolgoznak. Így személyes, megélt példákkal támasztják alá a tananyagot és teszik hitelessé az egész képzést.

A vezetői akadémia képzéssorozat moduljaiban, nemcsak a szükséges készségeket sajátítják el a résztvevők, hanem az átvett anyag gyakorlati beépülésének érdekében, a folyamatos konzultáció lehetőségét is biztosítjuk. A hallgatók a két modul között is kereshetik a trénert, ha akadályokkal találkoznak a tanult ismeretek hétköznapi alkalmazásában.

A vezetői tréning előnyei

Szembesít a jelenlegi vezetői készség és ismeret szinttel, tudatosítja a vezetői funkciókat, feladatokat. Kézzelfogható, a gyakorlatban azonnal hasznosítható ismereteket ad. Feltárja a megfelelő fejlődési irányokat.

Miben más, mint a többiek?

A vezetői tréning előtt lehetőség szerint felmérjük a hallgatókat és ehhez képest állítjuk össze a programot. Módszertanunk alapja, hogy modell szituációs gyakorlatokon keresztül tárunk fel vezetői problémahelyzeteket és közösen, tréneri moderációval találjuk meg a lehetséges megoldásokat, amiket a következő helyzetgyakorlatban letesztelünk. Mindig csak egy vezetői feladatra koncentrálunk és fokozatosan, egy-egy feltevés „bizonyítása” után haladunk tovább. Így érjük el a magas szintű elfogadást és beépülést. A tréningeken mindig lehetőséget biztosítunk a résztvevők által hozott valós munkahelyi esetek átbeszélésére, esettanulmányként való kezelésére.

Milyen áron dolgozunk?

Áraink a foglalkoztatott, jelentős vezetői és tréneri tapasztalattal rendelkező oktatók ellenére, a piacon átlagosnak számítanak. Az árak nagymértékben függnek a program hosszától, és a megrendelt képzések mennyiségétől.

A tréninghez kapcsolódó szolgáltatások

Előzetes felmérés, interjúk, programkialakítás, helyszínre javaslatok, teljes rendezvény megszervezése (beleértve a szállítás, szállás, étkezés, tréningen kívüli programok összeállítása), elégedettség mérés, utánkövetés, igény esetén coaching.