Esti programok – tréningekhez, rendezvényekhez

Tréningek és rendezvények fontos része, az este, amikor “munka” után, a kollégák tudnak egymással beszélgetni. Az esti beszélgetések mellé vagy után szórakoztató programokra is igény mutatkozik. Most néhány lehetőséget mutatunk meg ezek közül,amelyek népszerű  esti programok.

Póker, profi profi pókeresek vezetésével

Létszámtól függően, egy vagy több asztalnál is lehet játszani. Pókereseink, ha szükséges, tartanak egy rövid oktatást a póker szabályaiból. Zsetonokat kapnak a játékosok. A játék végén a győztes vagy több asztal esetén a győztesek, jutalmat kapnak. Időtartam 4-5 óra.

 

Karaoke Party és Disco

A program során hazai és külföldi slágerek karaoke változataiból lehet énekelni, valamit Disco zenére táncolni. A Disco repertoárja állhat retro vagy modern zenékből, de akár lehet vegyíteni is.

 

Party zenekar

zenekar 2 vagy 3 fős stábból áll. Az alap egy billentyűs és egy énekes, a bővített stáb egy dobossal egészül ki. A zenekar tud retro és modern zenéket egyaránt játszani, Van repertoárlistájuk, amit minden megrendelőnknek elküldünk.

 

Táncház, néptáncosokkal

A Honvéd Művészegyüttes táncosai tartanak egy műsort a résztvevőknek.  A műsor után meginvitálják egy közös táncolásra a nézőket. A táncosok létszáma 4 fő.