Tréning – Olimpiára fel!

Játékos csapatépítő program, olimpiai sportágakkal, kicsit másképp

Egy nap az ötkarikás játékok jegyében. Egy nap, amikor bárkiből lehet csapatépítő olimpiai bajnok. Egy nap, amikor olyan feladatokkal kell megküzdenie, amelyekről azelőtt nem is álmodott.

A résztvevők egy olimpiai napon vesznek részt, amelyben vegyítjük a nyári és a téli sportágakat. A „sportolók” négy csapatban mérik össze erejüket, több különböző számban. Az ötkarikás játékok folyamán találkozhatnak ügyességi, logikai, kreativitást igénylő számokkal. Az időjárás számunkra nem lehet akadály. A játékok többsége egyaránt elvégezhető outdoor és indoor helyszínen.Az olimpiai számok kialakításánál törekedtünk arra, hogy rendkívül változatosak legyenek a sportágak és mindenki számára élvezhetőek.

Olimpiai sportágak: Atlétika, Asztalitenisz, Jégkorong, Labdarúgás, Öttusa, Röplabda, Sí, Tenisz, Olimpiai totó, Zászlótervezés és készítés  és Himnuszválasztás. A sportágakat, nem a hagyományos módon játsszuk.

A verseny helyszínek megválasztásánál törekedtünk arra, hogy professzionális körülményeket teremtsünk „versenyzőink” számára. Az ötkarikás sportágakat a londoni olimpiáról közvetítő sportriporter, Tomka Tivadar kommentálja.

A csapatépítő tréning során a feladatok, enyhe fizikai aktivitást igényelnek. A nap befejeztével, természetesen a jutalmazás sem maradhat el. A csapatoknak saját zászlót kell tervezniük, ízlésük szerint, és himnuszt írniuk, Ünnepélyes keretek között, este megtörténik a zászló felvonás és a himnusz lejátszása a győztesek tiszteletére.

Az újdonsült olimpiai bajnokokkal exkluzív interjúk és beszélgetések készülnek, amelyekből kiderül, ki hogyan készült egy-egy feladat előtt, mi volt a csapattaktika, és mely versenyszámoktól tartottak a legjobban.

A tréning hatása: A résztvevők, kellemesen elfáradnak a nap végére. A közösen végzett humoros program összehozza a munkatársakat és az összetartozás érzése megerősödik.

Olimpiára fel! Játékos csapatépítő tréning, olimpiai sportágakkal, kicsit másképp!

Létszám: minimum 15 fő, maximum 60 fő.

Időszak: Áprilistól – októberig

Helyszín: Az outdoor elemek túlsúlya miatt, mindenképpen olyan helyszínt javaslunk, ahol rossz idő esetén is minden zökkenő nélkül le tudjuk bonyolítani a programot. A javasolt helyszíneken nagyméretű fedett sátrak találhatók.

Ajánlott helyszín

Vértes Lovas Vértesboglár

vagy: Velencei Vizi Vár – Rendezvénypark,  Club Aliga – Balatonaliga

Néhányan, akik már részt vettek ezen a lazító csapatépítő programon:
Alpiq, Beurer, Bridgestone, Reckitt Benckiser, Transintertop.