A XXI. század elején szemtanúi lehetünk egy újfajta társadalomtudós a nem verbális közlésrendszer szakértőjének megjelenéséhez. Ahogy az ornitológus örömét leli a madarak és viselkedésük megfigyelésében a nem verbális közlésmód ismerője éppoly gyönyörűséggel figyeli az emberek nem verbális jeleit, előadásait. A nem verbális jelek gyors és szakszerű felismerése, az értékesítők munkájában nyújt segítséget.

Időtartam: 1 vagy 1,5 napos.

Létszám: maximum 15 fő/csoport.

Helyszín: bárhol megtartható, ahol a szükséges technikai feltételek (projektor, flipchart) adottak.

Mit mondanak, a résztvevők miután távoznak?

Az testbeszéd tréningünkön résztvevők visszajelzései alapján tréningjeink legnagyobb erőssége a szinte azonnal használható ismeret megszerzése. A szituációs gyakorlatok, amellett hogy humorosak, rendkívül sokat segítenek a megszerzett ismeretek gyors beépítésében. Az értékesítő munkatársak különösen érzékenyek arra, hogy mennyire hiteles számukra az oktató. Ezért nagyra értékelik, hogy trénereink saját élményeikre épülő, életszagú példákon keresztül mutatják be az értékesítési helyzeteket. A résztvevők általában meglepődnek azon, hogy mekkora szerepe van non-verbális kommunikáció megértésének, a sikeres eladásban.

Miben más, mint a többiek?

Módszertanunk alapja, hogy modell szituációs gyakorlatokon keresztül tárunk fel értékesítői problémahelyzeteket és közösen, tréneri moderációval találjuk meg a lehetséges megoldásokat, amiket a következő helyzetgyakorlatban letesztelünk.
A testbeszéd jeleket önállóan és egyenként kielemezzük, de fontos és ezt folyamatosan hangsúlyozzuk, hogy a jeleket a kommunikáció során csak együttesen értelmezzük.

Egyik legsúlyosabb hiba, amit a testbeszédben járatlan ember elkövethet az, ha egyetlen gesztus más gesztusoktól való körülményektől elkülönítve értelmez. A fejvakarás például sokfélét jelenthet: korpát a fejbőrön, tetűt, izzadást, bizonytalanságot, feledékenységet vagy füllentést, az ugyanakkor mutatkozó más gesztusoktól függően. Ennél fogva a helyes értelmezés érdekében gesztuscsoportokat kell mindig vizsgálnunk. A testbeszéd, mint minden más nyelv szavakból, mondatokból és írásjelekből áll. Mindegyik gesztus olyan, mint egy szó és egy szónak többféle értelme lehet. Csak ha szót más szavakkal együtt, mondatba helyezzük el, akkor értjük meg tisztán a jelentését.

Milyen különlegesség van az Atlantis Child Trainer értékesítési képzéseiben?

Kizárólag olyan trénerek tartják vezetői képzéseinket, akik többéves, sikeres értékesítői tapasztalattal rendelkeznek, vagy jelenleg is értékesítői pozícióban dolgoznak. Így személyes, megélt példákkal támasztják alá a tananyagot és teszik hitelessé az egész képzést.

A 1,5 napos képzés megrendelése esetén, nemcsak a szükséges készségeket sajátítják el a résztvevők, hanem az átvett anyag gyakorlati beépülésének érdekében, sokkal több idő van a gyakorlásra, az ismeretek beépítésébe.

A testbeszéd tréning előnyei

Szembesít a non-verbális kommunikáció jelentőségével. Kézzelfogható, a gyakorlatban azonnal hasznosítható ismereteket ad.

Milyen áron dolgozunk?

Áraink a foglalkoztatott, jelentős értékesítői és tréneri tapasztalattal rendelkező oktatók ellenére, a piacon átlagosnak számítanak. Az árak nagymértékben függnek a program hosszától.

A tréninghez kapcsolódó szolgáltatások

Előzetes felmérés, interjúk, programkialakítás, helyszínre javaslatok, teljes rendezvény megszervezése (beleértve a szállítás, szállás, étkezés, tréningen kívüli programok összeállítása), elégedettség mérés, utánkövetés, igény esetén coaching.