Játékos csapatépítő – akiknek ajánljuk

A program célja

A játékos csapatépítő tréningünk célja, hogy a munkatársak, jobban megismerjék egymást a munkahelyen kívül, nőjön az együttműködés készsége és képessége, mélyedjenek el a formális és informális kapcsolatok. A célokat játékos gyakorlatok segítségével kívánjuk elérni.

A tréning 3 fő gyakorlattípusra épül:

Egymás megismerését segítő feladatok: Olyan szórakoztató, játékos feladatok, amelyek egymás jobb megismerését szolgálják.

Csoportkohézió erősítését támogató elemek: Mozgásos, kiscsoportos feladatok, amelyek általában a közös problémamegoldásra fókuszálnak.

Együttműködést fejlesztő gyakorlatok: Logikai és ügyességi feladatok, amelyeket együttműködés nélkül nehezen vagy egyáltalán nem lehet megoldani.

  1. Új és bővülő csapatoknak: „Összerázó” tréning, egymás megismerése, jövőkép megfogalmazása, közös alapok megteremtése, csoportnormák kialakítása céljából. Új tagok integrálása, beilleszkedésük támogatása, közös nyelven beszélés kialakulása, közös célok egyeztetése érdekében.
  2. Csoportoknak, akik még nem vettek részt csapatépítő tréningen.

A csapatépítő tréning folyamata

A feladatok között van logikai, ügyességi és kreativitást fejlesztő gyakorlat. A játékos csapatépítő tréning során, a rövid feladatok váltják egymást. A feladatok után- igény szerint- értékeljük az elvégzett gyakorlatot. A csapat mozgását, viselkedését, kommunikációját, együttműködését vizsgáljuk.

Időtartam

A program lehet 1 napos vagy 2 napos, az 1 napos délelőtt 10 órakor kezdődik délután 18 óráig tart, a második nap, általában 09-13 óráig.

Létszám

Minimum 6 fő, maximum 30 fő.

Ajánlott helyszín

Villapark Várgesztes