Csapatépítő kémjáték

A csapatépítő  kémjáték program egy kerettörténetre épül, amelyben a résztvevők egy „valós kémsztoriba„ csöppennek.A 007 Perfect Secret Team egy magántőkéből alapított szervezet, amelynek küldetése, tehetséges, rátermett amatőrök, kémekké képzése.

A csapat a 007 Perfect Secret Team és a cégvezető meghívására érkezik a központba, ahol alkalmassági és felvételi tesztek után belecsöppennek a kiképzés sűrűjébe. A kiképzés során,találkoznak minden olyan nehézséggel, amellyel egy kémnek minden nap meg kell birkóznia.

Egy komoly vizsgát követően éles bevetésben veszik fel a küzdelmet a különösen veszélyes, ipari kémkedésre szakosodott orosz maffia csoportjával, akik egy fontos céges dokumentációt rabolták el, s tőlük kell ezt visszaszerezni!

A csapatépítő tréning megkezdése előtt felvesszük a cégvezető videó üzenetét, amelyben elmondja segélykiáltását és segítségkérését a dolgozók felé.

Megérkezés a Kémközpontba

Projekt felvezetése, kémkiképzők bemutatása. Bemutatjuk kém-kiképző cégünket és eddigi munkáit. Bemutatjuk csapatunkat, mestereinket és példaképeinket.

Minden jelentkezőnek át kell esnie a felvételi procedúrán, amely szellemi, fizikai, ügyességi és mentális vizsgálatból áll.

Ismerkedés kém-módra. Felvételi procedúra: Ügynök alkalmassági teszt, Menekülési képesség, stressz tűrés és hazugságvizsgálat.

Kém kiképzés

Alkalmassági feladat: csendes halál 1-2., vészhelyzeti cselekvés, intelligencia és együttműködés. A résztvevők titkosírás kódfejtését is tanulnak.

A csapat négy outdoor feladatot old meg, forgószínpad szerűen .

Vizsga

  1. Logikai, kommunikációs feladat
  2. Ügyességi feladat
  3. Kreativitást mérő feladat

Küldetés

A csapat kódolva megkapja a küldetés részleteit. Innentől önállóan kell felgöngyölíteniük az esetet, felkutatni az orosz maffia tagjait, kijátszani éberségüket, visszaszerezni az elrabolt dokumentációt, amit forgalmas helyen őriznek. A résztvevők valódi ellenfél ellen játszanak, akik mindent bevetnek, hogy a dokumentáció náluk maradjon.

Időtartam: A csapatépítő tréning egy napos. Első nap délelőtt 10 órakor kezdődik, és délután 18 óráig tart.

A Kémjáték helyszíne Visegrád.

Ajánlott helyszín

Hotel Silvanus Visegrád

Létszám: Minimum 15 fő, maximum 35 fő.
Időszak: Az outdoor elemek túlsúlya miatt, április közepe és október vége között.
Jellege:
 Indoor, outdoor vegyesen.Javasolt esti program: Igény szerint szervezzük az esti kikapcsolódáshoz a programot.

Néhányan, azok közül, akik már részt vettek egy jól sikerült  Kémjátékon: Alpiq, Axa Egészségpénztár, Duna AszfaltMagyar PostaNestlé Purina, Reckitt Benckiser, Revco, T-Online.

Bemutató videónk