A csapatépítő kémjáték egy kerettörténetre épül, amelyben a résztvevők egy „valós kémsztoriba” csöppennek, és csapatokba szerveződve, együttműködve kell a küldetést megoldaniuk. A csapatépítés a cégvezető segélykérő videoüzenetével kezdődik, mely maga a küldetés. A csapatok külső- és belső helyszíneken különböző fizikai- és elméleti feladatokat megoldva jutnak egyre közelebb a megoldáshoz. Sikeres együttműködés esetén – immár avatott kémekként – a program végén minden résztvevő magáénak érezheti a sikert, azaz, hogy megmentették a céget.

A tréning hatása

A csapatépítő tréning során a résztvevők együttműködő készsége, munkahelyén elfoglalt „szerepe” nagyon jól körvonalazható, illetve a program rávilágít a kollégák, a munkakörnyezet olyan fejlesztendő lehetőségeire, amely elősegíti a sikeres és hatékony munkát.

A résztvevők olyan élményt kapnak, amely által a munkatársaik és cég felé való lojalitásuk nő, mélyebben megismerik egymást, illetve olyan szituációkba kerülnek, melyek az együttműködésüket, ezáltal a mindennapi munkában való együtt dolgozásukat is pozitív irányba mozdítja.

Időtartam: A csapatépítő program egy napos. Első nap délelőtt 10 órakor kezdődik, és délután 18 óráig tart.

A Kémjáték helyszíne Visegrád.

Létszám: Minimum 7 fő, maximum 35 fő.

 

Bemutató videónk

Több információt szeretnék a Kémjáték tréningről

Csapatépítő kémjáték