Csapatépítő játékok– rendezvények kiegészítő elemei

Céges családi napon vagy csapatépítő tréningen, jó kiegészítő elem lehet néhány csapatépítő játék. Abban az esetben, ha a csoportnak kevesebb ideje van a kikapcsolódásra egy rendezvényen, mert értekezlettel, szakmai előadásokkal telik a nap nagy része, akkor az alábbi csapatépítő játékok, alkalmasak arra,hogy a csoport mégis hasznosan és szórakoztatóan töltse el a szabadidejét. Többnapos vagy akár egy napos tréningekhez javasolt kiegészítő, maximum 2-3 órás tréning elemek. Vállaljul a programok teljes körű megszervezését, szállással étkezéssel, egyéb szabadidős programokkal. A rövid elemek kitűnően kiegészítik a több napos tréningek programját. A programelemek akár önmagukban vagy vegyítve is rendelhetők.

 

Sárkányhajózás

Sárkányhajózás élményét kínáljuk a Velencei-tó vizén cégek vagy egyéni csoportok részére. Kirándulás, családi napok, csapat építő programok, versenyek, túrázás, 15 főtől – akár több száz fő részére, magyar és angol nyelven. A sárkányhajózás az egyik legnagyobb élmény, legegyszerűbben elsajátítható, a leghatékonyabb, kedvező árú. Akár pár órára akár hosszabb időre is bérelhetők a sárkányhajók. Aki kipróbálja a sárkányhajózást az egy életre szóló élménytkap.

Lézerharc, Paintball, Harckocsi vezetés, Jeep túra

A Velencei-tó mellett , Kápolnásnyéken ,csapatépítéshez kiváló, 10 hektáros területen, kerülnek megrendezésre az alábbi csapatépítő játékok. Elsősorban Paintball, Lézerharc, Airsoft  játékok szervezését tudjuk bármikor biztosítani.

 

Vitorlázás- Túravitorlázás a Balatonon

A vitorlások kihajóznak a Füred Marinából, és a rendelkezésükre álló időhöz igazodva, kötetlen sétahajózás keretében nyerhetnek betekintést a vitorlás sport rejtelmeibe a csomókötéstől a vitorla beállításokon át az egyszerűbb manőverekig. A vállalkozóbb kedvűek ki is próbálhatják magukat az egyes feladatkörökben, adott esetben a kormányrúd mellett is. A szélviszonyoktól függően a hajók, Balatonfüred – Tihany – Siófok háromszövegben közlekednek. A túravitorlázás alkalmával ,igény szerint- fürdőzésre,városnézésre, étterem illetve borospince látogatásra is lehetőséget biztosítunk.

Canopy

Magyarországon Visegrádon épült meg az első Canopy pálya. Adrenalin fokozó, szabadságot sugalló érzés száguldani a lombok felett. A drótkötélpályán lecsúszva pazar panoráma tárul a résztvevő elé, a Fellegvár romjai, a Dunakanyar szépséges hegyei. A vendégek 4-10 fős csoportokban, vezető irányításával teszik meg az 1 órás utat.

Geocaching

A résztvevők csapatokban, tréfás feladatokat teljesítenek, az erdőben vagy az adott városban. A játékos feladatok végrehajtása során megtekintik a környék vagy a város nevezetességeit,  méltán híres helyeit,  melyeket  GPS készülékek segítségével találnak meg. A program időtartam 2-4 óra hosszú, attól függően, hogy milyen és mennyi feladattal vegyítjük.

Nyári bob

Hagyományos medres pályában nyári bobbal, és a minden időjárási körülmények közt használható alpesi bobbal. Eső vagy hó esetén plexi tetővel lehet felszerelni a bobokat. A lesikló szakaszon kormányzásra nincs gond, csupán egy fékkar segítségével szabályozható a sebesség. Csoportoknak, fiataloknak, idősebbeknek egyaránt élvezetes szórakozás.

Sétahajózás

Sétahajózásra lehetőség van a Balatonon, a Velencei-tavon, valamint a Duna vízén. A program hossza általában 1 óra.