Családi napok, céges rendezvények és egyéb nyilvános rendezvények megszervezését vállaljuk. Mindent megszervezünk, még az apró részletekre is kiterjed figyelmünk, például: helyszín, szállás, étkezés, programok, fellépők, utazás, esti szórakozás.

Fontos a cégeknél, hogy évente legalább egy alkalommal a saját kollégáik számára egy sport-, vagy családi napot, céges közös kikapcsolódást szervezzenek. Egy-egy ilyen alkalommal amellett, hogy a munkatársak kicsit kizökkennek a mindennapi munkából, személyes kapcsolataik is mélyülnek, más oldalukról ismerhetik meg egymást, vagy akár vezetőiket.

A céges napok programja is igény-, vagy a cél szerint összeállítható attól függően, hogy milyenek a munkahelyi kapcsolatok, mennyire motiváltak a munkatársak, mióta dolgoznak együtt, stb.

A családi napon játékos feladatokat szervezhetünk a pároknak, és külön a gyerekeknek is, de lehet egy adott tematika köré is szervezni, például Mikulás vagy gyereknap kapcsán kifejezetten a gyerekekre koncentrálva. Lehet egyedi helyszínre is szervezni ezeket az eseményeket, például Állatkert, Vasúttörténeti Park, de akár külföld is lehet, például egy erdélyi túra.

A munkatársak amellett, hogy kikapcsolódnak, élményt kapnak, értékelik a vezetőség igyekezetét, áldozatát, ezáltal a lojalitásuk is növelhető. Érdemes végiggondolni, hogy mi a célunk a céges nap megszervezésével, és annak megfelelően kiválasztani a helyszínt, illetve a programokat.