Értékesítés a gyakorlatban

Értékesítési tréning, amely a gyakorlatra fókuszál. Szituációs gyakorlatok, profi értékesítők a trénerek.

Értékesítési tréningjeink alkalmasak egy-egy, a menedzsment által feltárt akadály, vagy rosszul működő részfunkció (pl. targetálás, keresztértékesítés, utógondozás stb.) leküzdésére és komplett, átfogó ismeretek adására is.

Trénereink rendelkeznek lakossági és vállalati piacon szerzett tapasztalattal is. Több vállalat értékesítőinek alapképzését nyújtotta cégünk. Cégünk és trénereink, több mint tízéves tapasztalattal és jelentős referenciákkal rendelkeznek

Létszám: maximum 15 fő/csoport.

Helyszín: bárhol megtartható, ahol a szükséges technikai feltételek (projektor, flipchart) adottak.

Mit mondanak, a résztvevők miután távoznak?

Az értékesítési tréningünkön résztvevők visszajelzései alapján tréningjeink legnagyobb erőssége a valóban használható ismeret megszerzése. Végre nem jól hangzó, sablon elméletet hall, hanem olyan személyre szabott megoldásokat, módszereket, melyeket azonnal használni tud a munkájában, ezáltal sikeresebb lesz az értékesítés.

Az értékesítő munkatársak különösen érzékenyek arra, hogy mennyire hiteles számukra az oktató. Ezért nagyra értékelik, hogy trénereink saját élményeikre épülő, életszagú példákon keresztül mutatják be az értékesítési helyzeteket, és a szituációs gyakorlatokban átélhetők a különböző megoldások.

Miben más, mint a többiek?

Az értékesítési tréning előtt lehetőség szerint felmérjük a hallgatókat és ehhez képest állítjuk össze a programot. Módszertanunk alapja, hogy modell szituációs gyakorlatokon keresztül tárunk fel értékesítői problémahelyzeteket és közösen, tréneri moderációval találjuk meg a lehetséges megoldásokat, amiket a következő helyzetgyakorlatban letesztelünk.

Az értékesítés teljes folyamatát áttekintjük a célcsoport kiválasztásától, a konkurenciafigyelésen át az utánkövetésig.

Egyszerre csak egy értékesítői részfeladatra koncentrálunk és fokozatosan, egy-egy feltevés „bizonyítása” után haladunk tovább. Így érjük el a magas szintű elfogadást és beépülést. A tréningeken mindig lehetőséget biztosítunk a résztvevők által hozott valós értékesítési helyzet átbeszélésére, esettanulmánykéntvaló kezelésére.

Folyamatosan előtérbe helyezzük az értékesítő karakterét és felhívjuk a figyelmet az ebből fakadó erősségekre és gyengeségekre. Így tudunk személyre szabott tanácsokat, javaslatokat adni.

Milyen különlegesség van az Atlantis Child Trainer értékesítési képzéseiben?

Kizárólag olyan trénerek tartják értékesítési képzéseinket, akik többéves, sikeres értékesítői tapasztalattal rendelkeznek, vagy jelenleg is értékesítői pozícióban dolgoznak. Így személyes, megélt példákkal támasztják alá a tananyagot és teszik hitelessé az egész képzést.

Több modul megrendelése esetén, nemcsak a szükséges készségeket sajátítják el a résztvevők, hanem az átvett anyag gyakorlati beépülésének érdekében, a folyamatos konzultáció lehetőségét is biztosítjuk. A hallgatók a két modul között is kereshetik a trénert, ha akadályokkal találkoznak a tanult ismeretek hétköznapi alkalmazásában.

Az értékesítési tréning előnyei

Szembesít a jelenlegi értékesítői készség és ismeret szinttel, tudatosítja az értékesítői feladatokat. Kézzelfogható, a gyakorlatban azonnal hasznosítható ismereteket ad. Feltárja a megfelelő fejlődési irányokat, az értékesítő személyiségéből fakadó lehetőségeket és veszélyeket.

A tréninghez kapcsolódó szolgáltatások

Előzetes felmérés, interjúk, programkialakítás, helyszínre javaslatok, teljes rendezvény megszervezése (beleértve a szállítás, szállás, étkezés, tréningen kívüli programok összeállítása), elégedettség mérés, utánkövetés, igény esetén coaching.

Milyen áron dolgozunk?

Áraink a foglalkoztatott, jelentős értékesítői és tréneri tapasztalattal rendelkező oktatók ellenére, a piacon átlagosnak számítanak. Az árak nagymértékben függnek a program hosszától, és a megrendelt képzések mennyiségétől.