A munkatársaink véleménye róla:

Tancsa István ügyvezető igazgató - tréner

Tancsa István ügyvezető igazgató - trénerMagabiztosságával mindenkit lehengerel, szakmai tapasztalata alapján lassan nyugdíjba mehetne, de nem teszi, mert a munkája a hobbija.  Sokszor hallgat megérzéseire, amik döntő többségben visszaigazolást nyernek. Empátiája és ellenállhatatlan humora emeli az értékesítők felső kasztjába. Ha újra születne, focista lenne, viszont most is benne a lábában a boogie, tánctudását a profik is irigylik.


Czakó Károly - képzési vezető- tréner

Czakó Károly képzési vezető- trénerAlapos, szakismerete már-már ijesztő. Ismeretei széles spektrumot fognak át a technikától az emberi motivációs faktorokig. Érdemes hallgatni a véleményére. Megszállott túrázó, és a végtelenségig precíz – a legjobbat is még jobbá teszi. Talán kicsit kórosan, túlzásba viszi az ebay-en való vásárlást. Műszaki területen igazi profi, ő a mi szakértőnk.


Makay Lilla - rendezvényszervező, tréner

Makay Lilla rendezvényszervező, trénerÁllandó pörgés közepette, ha néha „megpihen”, akkor csapatunk,  ifjúsági tagozatának legifjabb gyöngyszemivel, Majával és Annával, játszik. Maximalista, optimista. Amit nem tud megszervezni…., nos ilyen nem jutott eszünkbe. Szereti a szervezést, mestere a “pénzcsinálásnak”, mondhatni dollárjelek pörögnek a szemében. Ha rábízol valamit, azt elintézettnek veheted. Ha közben természeti katasztrófa történt, akkor is.


Makay Karolina - rendezvényszervező, tréner

Makay Karolina rendezvényszervező, trénerHuncut arc mögött egy kreatív, mindentudó művészlélek lapul. Semmi rossznak nem elrontója, tedd próbára és meglátod! De ne feledd: akkor húzd meg az oroszlán bajszát, ha tudod a következő lépést! A szoftverek úgy engedelmeskednek neki, mint senkinek. – így ahogy van tökéletes.


Tomka Tivadar - tréner

Tomka Tivadar trénerTivadar, aki megmondja azt is, amit nem szeretnél tudni. Verbális exchibicionizmusa már gyerekkorában megmutatkozott, nem véletlenül vezetett az útja a rádiózáshoz és mi imádjuk hallgatni. Azonnal reagál minden helyzetre és mindenütt feltalálja magát. Hobbija az értékesítési technikája profira csiszolása, nem mellékesen sportriporter és birkózó. Sport témában ő a bajnok.


Marton Ferenc - tréner

Marton Ferenc trénerCsapatunkban ő a doyen, mégis „szemtelenül” fiatalos és lendületes. Mindig és mindenkihez van egy jó mondata. Örök felfedező és újító, kedvenc szlogenje, a „A jövő megérkezett. Csak még nem egyenletes az eloszlása.


Bernáth Zsolt - filmes tréner

Bernáth Zsolt filmes trénerEgy igazi művész, aki kedvünkért, néha-néha feláldozza magát Apolló oltárán. Alkotásait rendkívül kedveljük, ezt nyugodtan mondhatjuk, „Sherlock Holmes nevében” is.


Szentkúti Tamás - filmes tréner

Szentkúti Tamás filmes trénerNincs az a kép, nincs olyan ötlet, amit nem tud filmre venni és megjeleníteni. Tehetségénél, talán csak az önbizalma nagyobb. Kedvenc “kütyüi” mindig nála vannak, szeretgeti, becézgeti őket.