Egymásról mondtuk!
Tancsa István

Tancsa István ügyvezető igazgató - tréner

Magabiztosságával mindenkit lehengerel, szakmai tapasztalata alapján lassan nyugdíjba mehetne, de nem teszi, mert a munkája a hobbija. Sokszor hallgat megérzéseire, amik döntő többségben visszaigazolást nyernek. Empátiája és ellenállhatatlan humora emeli az értékesítők felső kasztjába. Ha újra születne, focista lenne, viszont most is benne a lábában a boogie, tánctudását a profik is irigylik.

Czakó Károly

Czakó Károly képzési vezető - tréner

Alapos, szakismerete már-már ijesztő. Ismeretei széles spektrumot fognak át a technikától az emberi motivációs faktorokig. Érdemes hallgatni a véleményére. Megszállott túrázó, és a végtelenségig precíz – a legjobbat is még jobbá teszi. Talán kicsit kórosan, túlzásba viszi az ebay-en való vásárlást. Műszaki területen igazi profi, ő a mi szakértőnk.

Makay Lilla

Makay Lilla rendezvényszervező - tréner

Állandó pörgés közepette, ha néha „megpihen”, akkor csapatunk, ifjúsági tagozatának legifjabb gyöngyszemeivel, Maja Lujzával és Anna Zsófival játszik. Maximalista, optimista. Amit nem tud megszervezni…., nos ilyen nem jutott eszünkbe. Mestere a szervezésnek. Ha rábízol valamit, azt elintézettnek veheted. Ha közben természeti katasztrófa történt, akkor is.

Makay Karolina

Makay Karolina rendezvényszervező - tréner

Huncut arc mögött egy kreatív, mindentudó művészlélek lapul. Semmi rossznak nem elrontója, tedd próbára és meglátod! De ne feledd: akkor húzd meg az oroszlán bajszát, ha tudod a következő lépést! A szoftverek úgy engedelmeskednek neki, mint senkinek. – így ahogy van tökéletes.

Tomka Tivadar

Tomka Tivadar tréner

Tivadar, aki megmondja azt is, amit nem szeretnél tudni. Verbális exchibicionizmusa már gyerekkorában megmutatkozott, nem véletlenül vezetett az útja a rádiózáshoz és mi imádjuk hallgatni. Azonnal reagál minden helyzetre és mindenütt feltalálja magát. Hobbija az értékesítési technikája profira csiszolása, nem mellékesen sportriporter és birkózó. Sport témában ő a bajnok.

Marton Ferenc

Marton Ferenc tréner

Csapatunkban ő a doyen, mégis „szemtelenül” fiatalos és lendületes. Mindig és mindenkihez van egy jó mondata. Örök felfedező és újító, kedvenc szlogenje, a „A jövő megérkezett. Csak még nem egyenletes az eloszlása.”

Bernáth Zsolt

Bernáth Zsolt filmes tréner

Egy igazi művész, aki kedvünkért, néha-néha feláldozza magát Apolló oltárán. Alkotásait rendkívül kedveljük, ezt nyugodtan mondhatjuk, „Sherlock Holmes nevében” is.

Szentkúti Tamás

Szentkúti Tamás filmes tréner

Nincs az a kép, nincs olyan ötlet, amit nem tud filmre venni és megjeleníteni. Tehetségénél, talán csak az önbizalma nagyobb. Kedvenc “kütyüi” mindig nála vannak, szeretgeti, becézgeti őket.

Takács Tímea

Takács Tímea rendezvényszervező, tréner

Pozitív szemlélete szerint, minden ember szeret játszani, aki nem, az majd megszereti. Szlogenje: „Játék az élet!”

Dr. Balázs László

Dr. Balázs László tréner

Rendkívüli érzelmi intelligenciája, csak egy könyvbe fér bele, amit már meg is írt. A jó borok ismerője és kedvelője.