Játékos csapatépítő program, olimpiai sportágakkal, kicsit másképp

Elgondolkodott már azon, hogy milyen lehetett Gyurta Dánielnek 18 ezer ember előtt úszni? Vajon mit érezhetett Pars Krisztián a kalapácsvetés olimpiai döntőjében? Risztov Éva milyen taktikával készült 1 perccel a hosszútávúszás fináléja előtt Londonban? Az ötkarikás csapatépítő napunkon, olyan élményvarázsban lesz része, amelyre legalább addig emlékezni fog, mint olimpiai bajnokaink a győzelmeikre.

A résztvevőink 4 csapatban mérik össze erejüket, több különböző számban. Az olimpiai számok között megtalálhatóak ügyességi, logikai és kreativitást igénylő számok. Helyszíneink rendkívül változatosak, ezért a feladatok kialakításakor indoor és outdoor elemeket egyaránt betervezünk, majd az időjárás alakulása dönti hogy izgalmas feladataink közül, az adott napon milyen gyakorlatok kerülnek be a programba. A csapatépítő tréning a következő olimpiai számokat tartalmazza: Atlétika, Asztalitenisz, Jégkorong, Labdarúgás, Öttusa, Röplabda, Sí, Tenisz, Olimpiai totó, Zászlótervezés és készítés és Himnuszválasztás.

Az ötkarikás napunkon, a sportágakat nem a megszokott hagyományos módon játsszuk. A különleges csapatépítő tréning során a versenyszámokat a londoni olimpiáról közvetítő sportriporter, Tomka Tivadar kommentálja, nem mindennapi módon.

A sportágak változatosak, enyhe fizikai aktivitást igényelnek, ám ahogy az ötkarikás játékok során, mi is megjutalmazzuk a csapatokat. A nap megkoronázásaként a csapatoknak saját zászlót és himnuszt kell tervezniük, amelyeket ünnepélyes keretek között felvonunk, illetve lejátszunk a győztes tiszteletére.

Létszám: Minimum 15 fő, maximum 40 fő.

Időszak: Áprilistól – októberig

Helyszín: Az outdoor elemek túlsúlya miatt, mindenképpen olyan helyszínt javaslunk, ahol rossz idő esetén is minden zökkenő nélkül le tudjuk bonyolítani a programot. A javasolt helyszíneken nagyméretű fedett sátrak találhatók.

Több információt szeretnék az Olmipiára fel! tréningről

olimpiára-fel2