Cégünk egyik legkeresettebb szolgáltatása a konferenciaszervezés. Egyre több szervezet és ágazat tart országos vagy régiós szintű szakmai konferenciákat évente 1-2 alkalommal vagy akár többször is. A konferencia lehet egy vagy két napos. A konferencia szakmai programja után, a szabadidős programot is tudjuk biztosítani. Vállaljuk konferenciák, szakmai napok megszervezését. Kis és nagy létszámú konferenciák,   speciális szakmai napok megszervezése is szerepel a repertoárunkban. Gondoskodunk a helyszínről, szállásról, étkezésről, előadókról, technikai szükségletekről, mindenről, ami egy sikeres konferenciához és szakmai naphoz szükséges.

 

Milyen helyszínt válasszunk?

A helyszínválasztásnál, országos konferencia esetén, praktikus olyan helyszínt keresnünk, hogy a legtávolabbról érkező résztvevő utazási idejét, minimalizáljuk. Érdemes az ország középső részében választani. Konferenciahelyszínek kiválasztásának egyik fontos szempontja, hogy megfelelő terem vagy termek álljanak rendelkezésre, amelyek rendelkeznek a szükséges technikai berendezésekkel. Az utóbbi időben a konferenciák résztvevői, sokkal szívesebben mennek az olyan helyszínekre, ahol van wellnessre is lehetőség. Szakembereink, akik több mint tíz éves tapasztalattal rendelkeznek, a megfelelő helyszín kiválasztásában tudnak tanácsot adni.

Mi legyen az esti program?

Konferenciák esetén kedveltek a zenés táncos programok, humoristák fellépése, borvacsora vagy pálinkakóstoló. Kisebb létszámú csoportoknál, a kártyaestek, közös vicces játékok is népszerűek. A lehetőségek tárháza ma már végtelen, rengeteg ötletet tud ajánlani egy konferenciaszervező.

Mennyibe kerül a konferenciaszervezés?

A konferenciaszervezés, cégünknél ingyenes. Cégünk több mint száz konferenciahelyszínnel áll kapcsolatban, vannak olyan helyszínek ahol az eddigi együttműködésünk eredményeképpen jelentős volumen kedvezmény kapunk, így Önöknek pénzt és időt tudunk spórolni.

Ki szervezze?

Általában a HR vagy a marketing osztály feladata a konferencia szervezése, de nem minden esetben van rá kapacitásuk, netán tapasztalatuk, de az is előfordul, hogy nincs sem HR sem marketingosztály a szervezetnél. Ilyen esetekben érdemes konferenciaszervezőhöz fordulni segítségért, aki nagyban megkönnyíti a munkánkat, és nem mellesleg költséghatékonyabban megszervezi a rendezvényt, mintha azt magunk meg tudnánk tenni.

Mikor lesz sikeres a rendezvény?

Akkor, ha a résztvevők jól érezték magukat, kellemes élményekkel távoztak, a szakmai programok, hasznos informatív előadásai mellett, a helyszínnel, az ellátással és szabadidős programokkal is elégedett volt.