Bizonyított tény, hogy a csapatmunka nagyban szerepet játszik egy cég sikerességének fokozásában. Egy vállalat számára sokat jelenthet a munkatársak szaktudása, felkészültsége, azonban a hatékonyság megsokszorozódik, ha az egyes emberek a csapatépítés folyamatában csapattá érnek, és egymást segítve, kreatív hangulatban tevékenykednek a cég sikerének érdekében. Ehhez járul hozzá a csapatépítő tréning. ( Blanchard- Bowlwes, 1999)

A program célja a teamen belüli kapcsolatteremtés, mások megismerése, megértése és elfogadása. Az eltérő szemléletmódok megértése és kezelése, formális és informális kapcsolatok mélyítése. Az empátia készségének fejlesztése, az együttműködés készsége és képessége. Társas helyzetek megértése és kezelése, nyílt kommunikáció gyakorlata.

A  tréningen a csoport kohéziót erősítő feladatok kerülnek a fókuszba. A játékos  indoor és outdoor programelemek minden korosztály számára ajánlottak.

Időtartam: 1 vagy 2 napos

Létszám:  Minimum 10 fő – Maximum 30 fő

Helyszín: Bárhol megtartható, ahol legalább 70 négyzetméteres terem illetve 200 négyzetméteres külső helyszín a rendelkezésre áll.

Ajánlott helyszín

Hotel Juventus - Velence

Néhányan azok közül, akik már nagyszerűen érezték magukat, a kohéziós csapatépítőn: Alcoa – Köfém, Bourns, Dunaújvárosi Egyetem, Musashi, T-Online.